Tivibu Nasıl İptal Edilir?

 Dijital TV platformu olan Tivibu’yu milyonlarca kullanıcı aktif olarak kullanmaktadır. Tivibu üyeliğinizi kullanmak istemiyor musunuz? Tivibu aboneliğini iptal etmek için yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

Tivibu iptali için en yakın Türk Telekom şubesine giderek veya Tivibu müşteri hizmetlerini arayarak iptal edebilirsiniz.

Tivibu şubesine gittiğinizde aboneliğinizi, üyeliğinizi iptal etmek istediğinizi belirttiğinizde sizi ilgili bölüme yönlendirirler. Tivibu iptal formu doldurarak gerekli işlemler tarafınızdan istenilir. Abonelik bilgileri vs. Bu şekilde şubeye giderek işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz gibi Tivibu müşteri hizmetleri aranarak da abonelik iptali gerçekleştirilebilir.

Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası olan 444 5 375 numarasını arayın. Dilerseniz 6 ve sonrasında 1 tuşuna basarak hızlı bir şekilde ilgili bölüme bağlanabilirsiniz. Hızlı bağlanmak istemiyorsanız bilgileri dinleyerek kendinizi ilgili bölüme yönlendirebilirsiniz. Müşteri temsilcisine bağlandığınızda tarafınıza güvenlik soruları sorulur ve bu işlemler gerçekleştiğinde iptal etme işlemleriniz devam etmektedir. Müşteri temsilcinizin sorularını cevaplayarak iptal etme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcisiyle görüşmeniz sonrasında iptal başvuru formunuz oluşturulur ve 7 gün içerisinde üyeliğiniz sonlanır.

Tivibu Uydu Üyeliğimi Nasıl İptal Edebilirim?

Yazılı talep göndererek aboneliğinizin iptalini 7 gün içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Üyeliğinizin iptali sonrasında Türk Telekom’a ait cihaz, modem, kart gibi ürünler teslim edilmeli ve son fatura takip edilerek ödemesi gerçekleştirilmelidir.

Türk Telekom grup mağazalarına şahsen başvuru yaparak veya faks çekerek de abonelik iptal etme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Faks ile abonelik fesih işlemi gerçekleştirmek için üzerinde abonelik bilgilerinin bulunduğu imzalı bir dilekçe ile beraber resmi kimlik belgesinin bir kopyasını 0(312) 306 07 16 numaralı faks numarasına göndermeniz gerekmektedir. Tivibu ev aboneliğinizi de aynı yöntemleri izleyerek iptal edebilirsiniz.

Tivibu Go Aboneliği İptal Etme

Tivibu Go aboneliğinizi de 444 5 375 numarasını arayarak müşteri temsilcisini arayarak iptal edebilirsiniz. Aboneliğinizi itunes üzerinden gerçekleştirdiyseniz uygulama üzerinden aboneliğinizi iptal etmeniz gerekmektedir.

Kaynak: https://www.nasiliptaledilir.net/tivibu-nasil-iptal-edilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Storytel Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Pembe Panjur Hesap Silme